2006-12-02

Kommer Eva Hamilton ta sitt ansvar?

Politiker behöver avgå för småsaker. Chefer för privata firmor blir sparkade om dom klantar sig. Inbillar sig nån att SVT-chefen Eva Hamilton kommer ta sitt ansvar och avgå efter Kvällens helt okritiska hyllningar av en totalitär diktator? Knappast. Hon kommer sitta kvar, och SVT kommer fortsätta hylla vänsterdiktaturer och skylla all världens fel på människors frihet, precis som dom alltid har gjort.

Nej, SVT behöver läggas ner. Vi skall inte ha nån public service-TV i Sverige om den ser ut såhär.

Kanske intressanta bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Magnus Andersson sa...

HEAR-HEAR!!!

Agogo sa...

Enligt de flesta pedagogiska teorier så är fokusering på det positiva nyckeln till framgång. D v s för att nå en positiv utveckling, så peka på det som är bra hos en människa och denne kommer att förstärka detta beteende.

Jag kom att tänka på detta när jag läser din blogg. Om du vill förändra folks tankar, så lyft mindre fram hur dåliga "de andra är", utan mer hur mycket bättre det går för Sverige nu med en ny regering.

Dina senaste inlägg har mer handlat om alla fel, än om det som är bra. Oppositionen är dålig, Rapport ljuger, Facket är kasst, Ekot vinklar, Säfström slingrar sig, Hamilton är öppet vänster Man får bilden av att det mesta är kasst. Denna fokusering övertygar mig inte om att högeralternativet är bra. Det hade varit intressant och mer uppbyggligt om du i dina sex kommande inlägg skriver om hur bra Reinfeldts stadsråd är och om deras positiva påverkan på Sverige, vilka TV-kanaler som är objektiva e t c.