2007-09-04

Blockerad för att jag har rätt. Återigen.

Story of my life: Dom jag debatterar med blir förbannade för att jag har argument, och dom inte har det, börjar spy ur sig riktigt rejäla personangrepp för att sedan hota med blockering. Och ibland faktiskt blockera mig. Det har hänt igen, såklart.

Jag är nu blockerad på "Kulturjord" , efter mängder med grova personangrepp. Han har raderader två av mina inlägg, och det av sina egna som innehöll dom värsta påhoppen, men dom personangrepp som finns kvar i hans andra inlägg räcker för att ni skall förstå tonen. Tyvärr sparade jag det inte, för jag trodde inte han skulle radera sina egna inlägg, men där fanns en riktig höjdar-argumentation. Han menade att han hade ställt böcker mot varandra för att provicera in mig i fällan att ställa böcker mot varandra, vilket av någon oklar andledning var hemskt fult att göra. Den argumentationen heter minsann duga. Kan man använda den i nåt annat fall? Kanske skulle Saddam Hussein använt den 1991? "Eh, jag anföll oprovicerat Kuwait bara för att provocera er till att anfalla mig, och därmed bevisa att västlandet är omoraliska svin som anfaller folk oprovocerat!" Funkar alltid. "Jag nitade dig för att provocera dig till att nita mig och därmed bevisa att du är ett arschle som slåss". Världens bästa argumentation. Kan förklara vad som helst, det där. :-)

Nåja. Kulturjords H Palm censurerar alltså mig, i en debatt där han anklagar mig för att vilja inskränka åsikts och yttrandefriheten. Lite ironiskt, kanske? Men, men, som vi vet är socialism bara en mobbarideologi, så det är ju bara att vänta sig.Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Björn sa...

Så otroligt ointressant att det faktiskt är värt att notera.

redundans sa...

Börja böla!

Lennart Regebro sa...

Stefans förkärlek för att diskutera sig själv har förpestat det här inlägget. Jag tvingas till åtgärder. Diskussionen om Stefan är därför nu flyttad hit:

http://lennartregebro.blogspot.com/2007/09/diskussionen-om-stefan.html

Om man vill diskutera mig kan man i fortsättningen göra det här:

http://lennartregebro.blogspot.com/2007/09/diskussionen-om-mig.html

Diskussione om mig eller Stefan kommer inte längre tillåtas någon annanstans på den här bloggen.

Lennart Regebro sa...

På förekommen anledning vill jag påpeka att jag inte känner mig förorättad eller ledsen. Inte heller anser jag att H Palm har uppfört sig "dumt mot mig", och jag anser mig inte heller ha rätt att hävda att han inte borde blockera mig. Det är helt upp till Kulturjord om dom vill blockera folk. Jag anser inte att man gör fel när man blockerar folk. Det är Palms blogg, han gör som han vill.

Jag bara förklarar varför jag inte har svarat på Palms senaste "argument": Därför att jag inte kan. För han har raderat mitt svar och blockerat mig.

I svaret som raderades så tog jag upp vilka böcker jag kunde hitta av viktiga liberala filosofer och ekonomer. Jag letade efter tio viktiga liberala tänkare i biblioteket på Brännkyrka Gymnasium. Jag hittade 4 böcker från någon av dessa ledande liberala tänkare Två från liberala ekonomer, och 2 av John Stuart Mill. Den enda bok som diskuterar frihet från en liberal filosofiskt synpunkt i det biblioteket är JS Mills "On Liberty".

Samtidigt kunde jag hitta 14 böcker av Marx, Lenin och Mao. Och en av Che Guevara. Övervikten åt kommunistiska tänkare där var rätt seriös, tyckte jag. Det finns säkert fler viktiga kommunistiska tänkare än så. Om nån kan räkna upp fler viktiga kommunistiska tänkare så skulle det inte förvåna mig om övervikten blir ännu större.

Då påpekade kulturjord att han förmodligen kunde hitta 150 skönlitterära böcker som kunde betraktas som röda, om man skulle göra jämförelser mellan böcker sådär. Jag påpekade då att det var imponerande, för jag kunde bara hitta enbart tre skönlitterära böcker som kunde betraktas som anti-kommunistiska (1984, Brave new world och Natt klockan 12 på dagen).

Och när jag skrev det så blev jag blockerad.


Så nu har jag också, på begäran, förklarat varför jag anser mig har rätt. Det är uppenbart att biblioteket på Brännkyrka Gymnasium INTE är speciellt neutralt i frågan om kommunismen.

QED.