2006-09-15

Tillfälligt avbrott.

Dels har jag drabbats av att min sajt på blogspot har varit nere hela dagen. Ytterst irriterande. Problemet kvarstår, men jag lyckades lura blogspot genom att uppgradera till "blogspot.beta". Ny version med mer funktioner.

Jag har dessutom drabbats av att minst två användare (kanske fler) har börjat posta massvis av kommentarer på den här bloggen som enbart består av personangrepp, på mig och andra. Mest på mig och Fredrik Reinfeldt, om man skall vara noggrann. :-)

Jag fick i går kväll sammanlagt 30-40 av dessa påhopp. Ingen har någon rätt att använda den här bloggen för att kräkas ur sig personangrepp, vare sig mot mig eller andra. Vill ni kommentera här så får ni göra det seriöst. Seriösa kommentarer får stå kvar, oavsett vem som skriver dom, och oavsett om man har fel. Personangrepp raderas. Allt bedöms subjektivt av mig. Gillar ni inte det, så skriv på er egen blogg.

Jag slår nu på kommentarsmodereringen, och den kommer vara på tills dom här dumheterna upphör.

3 kommentarer:

Björn sa...

Som sagt... Byt bloggleverantör. ;)

Lennart Regebro sa...

Jag tänker byta till mig själv, och skriva en egen bloggprogramvara i Zope3. För då blir den som JAG vill. Hehe.

Uppgraderingen till blogspot.beta har ocksp gjort att alla mina inlägg ser nya ut i RSS-feeden. Det var INTE mitt fel. Bara så ni vet. :)

Lennart Regebro sa...

Ett par timmar gick det utan kommentarsmoderering. Men nu är den på igen. Den får väl vara på nu, tills personerna bakom dom här attackerna börjar äta sin medicin igen.